MERSİN / SİLİFKE - Atayurt Gazi Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konsorsiyum Projesi'nde sona gelindi.

İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü ve 13 okulun ortak olduğu "Zorba Olma! Maruz Kalma!" Erasmus+ KA101 Konsorsiyum Projesinde okulumuzda yer aldı.

Proje kapsamında İspanya'nın Barselona kentinde yapılandırılmış kurs alan öğretmenler ve Hollanda'da işbaşı gözlem yapan öğretmenler edindikleri bilgi ve deneyimi kendi okullarında ve ilçemizin diğer okullarında paylaştı.

May

Okul Sporları kapsamında yapılan müsabakalar sonucu, ilçe şampiyonu olan takımımız il yarışmalarında ilçemizi temsil etmiştir.

Yapılan maçlar sonucu il 2. olan takımımızı, öğrencilerimizi, destek olan velilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik eder, ulaşım imkanı sağlayan Silifke Belediyesine

ve yemek sponsorumuz Atayurt Çınaraltı Resturantına teşekkür ederiz.

Tem

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeninimiz marşın yazarı D.P. Kaya ve müzik öğretmenimiz V. Karaçoban'a teşşekkür ederiz.

May

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, okulumuz öğrencilerine emniyet kemerinin önemini belirten eğitim verilmiş, devamında similasyon aracıyla örnekler gösterilmiştir.